A Magyar Vöröskereszt Zala megye székhelyén dolgoznak azok a munkatársak, akik Zala megye szociális segítségnyújtásáért, adomány- és véradás-szervezéséért, egészségügyi tanfolyamaiért és versenyeiért, illetve a megyei önkénteseiért felelősek.

Az épület nyílászárói rendkívül korszerűtlenek voltak, ami miatt az irodahelyiség huzatossá vált és rosszul lehetett fűteni.

2018 augusztusában fejeződött be az iroda felújítása. A munkálatok során a régi fakeretes ablakok helyett új, műanyag nyílászárók, illetve légkondicionáló berendezések kerültek beszerelésre, aminek köszönhetően költséghatékonyabbá vált az épület fűtése és megemelkedett a dolgozók és az ügyfelek komfortérzete.

A Magyar Vöröskereszt Zala Megyei Szervezetésnek munkatársai a pályázatból megvalósított korszerű számítógépek, laptopok és nyomtatók beszerzésének köszönhetően, gyorsabban és nagyobb hatékonysággal tudják végezni a munkájukat.

dav

Továbbá egy félautomata defibrillátor kihelyezése biztosítja az elsősegélynyújtásra való felkészültséget

A projekt keretein belül korábban többek között felújításra került a Magyar Vöröskereszt Szabolcs-Szatmár-Bereg megye székhelye, újraélesztési és csecsemőápolási gyakorlóbabákat és  több száz informatikai eszközt is  beszerzett a Magyar Vöröskereszt, valamint 25 darab félautomata defibrillátorral szerelte fel több intézményét.

Ugyancsak a támogatásnak köszönhetően került sor több, a Magyar Vöröskereszt tulajdonában lévő ingatlan fejlesztésére és korszerűsítésére is, beleértve szervezetünk balatonlellei üdülőjét.