Hétcsoda Élménytábor

Legyél te is csodatévő, támogasd különleges közösségi táborunkat! A Hétcsoda Élménytáborunkban egészségesek, fogyatékkal élők, kisebbségi, gyermekvédelmi gondoskodásban részesülő és hátrányos helyzetben élő gyermekek ismerhetik meg egymást.

Aktuális gyűjtésünk

EDDIGI FELAJÁNLÁSOKCÉLTÁMOGATÓK
636.017 Ft1.000.000 Ft75 fő

Adományozni szeretnék

Mire gyűjtünk?

Az egy hetes tábor során a gyermekek számos kiránduláson vehetnek részt. A befolyt összegből a táborozók szállását, étkezését, a különböző programokhoz tartozó belépőket valamint a tábor során használt fejlesztő játékokat, eszközöket finanszírozzuk.

Hogyan segítünk?

A Hétcsodában különböző interaktív élményterápiás foglalkozásokon, programokon vehetnek részt a táborozók. A tábor célja, hogy segítse a gyermekeket önmaguk és mások elfogadásában.

A táborról

A Hétcsoda Élménytábort 2010-ben szerveztük meg először. A tábor egyhetes és általában augusztusban rendezzük meg a Balaton északi partján. A különleges közösségi tábor élményterápiás módszerekkel dolgozik, a gyerekekkel 40 önkéntes foglalkozik: óvodapedagógusok, pedagógusok, szociális munkások, szociálpedagógusok, gyógypedagógusok, ápolók és laikus önkéntesek.

Galéria