Működjünk együtt!

A Magyar Vöröskereszt a legnagyobb múltra visszatekintő hazai humanitárius szervezet. Tevékenységi köreinkbe tartozik a szociális segítségnyújtás, a véradások szervezése, az elsősegélynyújtás oktatása és népszerűsítése, az egészséges életmódra nevelés, a katasztrófa-készenlét és válaszadás, a keresőszolgálati tevékenység valamint az ifjúsági prevenciós és edukációs programok szervezése. Ha nem egy programunkat vagy tevékenységünket szeretnéd támogatni, hanem általában a Magyar Vöröskereszt tevékenységét, akkor jó helyen jársz.

Aktuális gyűjtésünk

EDDIGI FELAJÁNLÁSOKCÉLTÁMOGATÓK
13.738.810 Ft50.000.000 Ft1476 fő

Adományozni szeretnék

Mire gyűjtünk?

Támogatásoddal segélyprogramjaink, tevékenységeink közvetett költségeit fedezzük, az átlátható, professzionális segítségnyújtás érdekében. Segítségeddel növelhetjük kapacitásainkat, fejlesztéseket hajthatunk végre, hogy még professzionálisabban végezhessük segítő tevékenységeinket.

Hogyan segítünk?

A Magyar Vöröskereszt minden esetben a rászorultság elvét figyelemben végzi segítő tevékenységét. Célunk, hogy többen és többet segíthessünk. Fontos számunkra az átlátható működés, hogy megfelelő visszajelzést adhassunk adományozóink számára valamint, hogy közösségi programjaink és kampányaink révén aktivizáljuk a széles társadalom szolidaritását.

A Magyar Vöröskeresztről

A Magyar Vöröskeresztnek közel háromezer alapszervezete, több mint 93 ezer tagja és mintegy 25 ezer önkéntese van. A világ első és egyben legnagyobb humanitárius szervezetének (Nemzetközi Vöröskereszt) tagjaként, 1881 óta segítjük a rászorulókat idehaza és határainkon túl.

Galéria