Véradóbusz

A hősök a vérüket adják. A Magyar Vöröskereszt minden lehetőséget megragad, hogy véradókat toborozzon. Évente több ezren nyújtják karjukat véradásra, mi pedig részt veszünk fesztiválokon, ott vagyunk a városok forgalmas csomópontjain, sőt még a legkisebb falvakba is ellátogatunk. Adományoddal most te is hozzájárulhatsz az életmentő jármű működtetéséhez.

Aktuális gyűjtésünk

EDDIGI FELAJÁNLÁSOKCÉLTÁMOGATÓK
950.825 Ft5.000.000 Ft83 fő

Adományozni szeretnék

Mire gyűjtünk?

A busz üzemeltetése (üzemanyag, karbantartás, javítás, parkolási díjak, biztosítás, stb.) jelentős költséggel jár. Adományoddal most te is hozzájárulhatsz az életmentő jármű működéséhez.

Hogyan segítünk?

A vér csak véradással pótolható. A Magyar Vöröskereszt minden alkalmat megragad, hogy véradókat toborozzon, ennek egyik legmobilisabb eszköze a véradóbusz. A véradóbusz a biztonságos vérellátás biztosításában nagy segítségünkre van.

A véradóbuszról

A véradóbusz légkondicionált, fűthető, orvosi szobával, három vérvételi ággyal, adminisztrációs helyiséggel és ingyen WIFI-vel várja a véradókat. Fesztiválokon, forgalmas csomópontokon és eldugott falvakban szervezünk vele véradást.

Galéria