A Magyar Vöröskereszt Pest Megyei Szervezete két Családok Átmeneti Otthonát működtet, ahol a családokat összetartva megelőző funkciókat lát el, veszélyeztetettségtől függően. A megfelelő segítséghez és ellátáshoz, valamint magához az intézmény működéséhez több támogatásra is szükség van.

Az információ-technológiai tanácsadásban, fejlesztésben, valamint a vállalatirányítási és szoftver szolgáltatói megoldásokban élen járó S&T Magyarország most segítő kezet nyújtott, hiszen 3.960.000 forint támogatást ajánlott fel az intézmények számára. Ennek köszönhetően lehetőség nyílik arra, hogy a megyei szervezet munkatársai segítsék a családok társadalomba történő minél gyorsabb visszailleszkedését, lakhatási támogatást biztosíthassanak a megtakarítások felhasználása helyett, valamint munkavégzéshez szükséges képzésekkel és tanfolyamokkal fejlesszék a szülőket. A pénzügyi forrásnak köszönhetően a gyermekek iskolai eszközeihez vagy a tervezett nyári kiránduláshoz sem kell a másra félretett összegekhez nyúlni.

Az S&T Magyarország egy újabb példa az emberiességre és a példamutatásra a humanitárius segítségnyújtás égisze alatt. Minden család és vöröskeresztes nevében köszönjük a csodás támogatást!