Az elismerést október 2-án a MAF „Amit mérünk, javulni fog!” szakmai konferenciáján adták át a vállalatnak.

4 kategóriában, összesen 13 hazai vállalat jutott be a Magyar Adományozói Fórum (MAF) széles körben elismert szakmai megmérettetésének, a MAF Társadalmi Befektetések Díj pályázatának döntőjébe 2014-ben. A pályázat végső helyezéseit és a nyertes programokat a MAF októberi „Amit mérünk, javulni fog!” szakmai konferenciáján, október 2-án hozták nyilvánosságra.

A Telenor Magyarország stratégiai partnerként segíti a Magyar Vöröskereszt katasztrófa-készenléti és válaszadási tevékenységét. Az elmúlt időszakban több sikeres projektet is megvalósítottunk a mobilszolgáltató támogatásával, így például a Mentőkutyák Világnapján debütált személykereső applikációnk, mely azóta már több sikeres bevetésen van túl, de idén a Balatoni Elsősegélynyújtó Szolgálatunkat is ellátták mobileszközökkel, mobiltechnológiával és digitális esetnaplókkal.

A Telenor együttműködésünk során megvalósított projektjeinkkel pályázott a versenyen, ahol a „Közös értékteremtés különdíjat „ vehette át.

2011 óta már több mint 100 hazai kiemelkedő támogatói program vett részt a CSR tevékenységeken belül kifejezetten a vállalatok önálló kezdeményezéseit bemutató és elismerő MAF Társadalmi Befektetési Díj pályázatán, amely a hazai cégek társadalmi befektetési programjait olyan minőségi szempontok alapján értékeli, mint a partnerség, a hatás és az innováció.

A MAF Társadalmi Befektetési Díj pályázatának az a célja, hogy széles körben felhívja a figyelmet a Magyarország hosszú távú gazdasági-társadalmi fenntarthatóságát is szolgáló, példaértékű támogatói tevékenységekre és ezen keresztül ösztönözzék az üzleti szektor proaktív társadalmi szerepvállalását, valamint a három szektor közötti eredményes összefogást- mondta el Dr. Molnár Klára, a MAF igazgatója.

A MAF pályázatának döntőjében a Leginnovatívabb Támogatói Program, a Legsikeresebb Partneri Együttműködések, a Legnagyobb Hatást Elérő Támogatói Program és Az Év Társadalmi Befektetési Programja kategóriákban 13 vállalat programjai versenyeztek.

Köszönjük a Telenornak az eddigi és jövőbeni támogatásukat és gratulálunk a szakmai elismeréshez.