Aki jó fej, ad vért a sajátjából azoknak, akiknek nagy szükségük van rá – üzenik a Drakulics elvtárs című új magyar retró-vámpír-kém-vígjáték alkotói a moziba járóknak. A 70-es évekbeli Magyarországra látogató vámpír és a nyomába eredő titkosszolgálati ügynökök vérbő történetének bemutatója előtt nem sokkal a film alkotói a Magyar Vöröskereszt segítségével két véradást is szerveznek Budapesten. Az első alkalomra október 24-én 14:00 és 19:00 óra között kerül sor a Corvin moziban, ahol az is egyértelművé válik, hogy a jó színész vérét adja a szerepért: a film főszereplői ugyanis jó példával járnak elöl, és maguk is részt vesznek a véradásban. Nagy Ervin, Nagy Zsolt, Borbély Alexandra és Thuróczy Szabolcs is ott lesz az eseményen. A sztárok ráadásul rövid videókkal is buzdítanak a véradásra.

Véradás Drakulics elvtárssal

"Filmszínészetünk színe-virága, és köztük én, a kakukktojás, hamarosan a mozikban!"https://www.facebook.com/events/2423536667860057/

Közzétette: Bödőcs Tibor – 2019. október 17., csütörtök

A második véradást a Cinema City Arénában szervezik október 31-re, a film bemutatójának napjára: a halloweeni véradás 13:00-kor kezdődik és 19:00-ig tart.

Vérpezsdítő Véradás – Borbély Alexandra + Nari Nguyen

Két ilyen csábító vérvadásztól biztos felpezsdül a véred! Csatlakozz hozzájuk: http://bit.ly/Drakulics_veradas#drakulicselvtárs #véradás #drakulicsvértad #naringuyen Borbély Alexandra

Közzétette: Drakulics elvtárs – 2019. október 16., szerda

A Drakulics elvtárs alkotói tudják, hogy , egy véradással három életet lehet megmenteni ezért várják a 18 és 65 év közötti önkénteseket, akik személyi igazolványuk. lakcím és TAJ kártyájuk felmutatásával tudnak vért adni. Ráadásul az első 20 véradó ajándékot is kap. A véradással kapcsolatos összes tudnivaló megtalálható a www.veradas.hu a www.voroskereszt.hu vagy a www.voroskereszt.hu/hallgatoiveradasok oldalakon, de megtalálható az események részleteivel együtt a Drakulics elvtárs Facebook oldalán is!