https://voroskereszt.hu/hirek/add-a-vered-drakulicsert/

Add a véred Drakulicsért!


Közös véradásra hívnak a Drakulics elvtárs alkotói és a Magyar Vöröskereszt!

Aki jó fej, ad vért a sajátjából azoknak, akiknek nagy szükségük van rá – üzenik a Drakulics elvtárs című új magyar retró-vámpír-kém-vígjáték alkotói a moziba járóknak. A 70-es évekbeli Magyarországra látogató vámpír és a nyomába eredő titkosszolgálati ügynökök vérbő történetének bemutatója előtt nem sokkal a film alkotói a Magyar Vöröskereszt segítségével két véradást is szerveznek Budapesten. Az első alkalomra [1] október 24-én 14:00 és 19:00 óra között kerül sor a Corvin moziban [2], ahol az is egyértelművé válik, hogy a jó színész vérét adja a szerepért: a film főszereplői ugyanis jó példával járnak elöl, és maguk is részt vesznek a véradásban. Nagy Ervin [3], Nagy Zsolt, Borbély Alexandra [4] és Thuróczy Szabolcs [5] is ott lesz az eseményen. A sztárok ráadásul rövid videókkal is buzdítanak a véradásra.

Véradás Drakulics elvtárssal [6]

"Filmszínészetünk színe-virága, és köztük én, a kakukktojás, hamarosan a mozikban!"https://www.facebook.com/events/2423536667860057/

Közzétette: Bödőcs Tibor [7] – 2019. október 17., csütörtök

A második véradást [8] a Cinema City Arénában szervezik október 31-re, a film bemutatójának napjára: a halloweeni véradás 13:00-kor kezdődik és 19:00-ig tart.

Vérpezsdítő Véradás – Borbély Alexandra + Nari Nguyen [9]

Két ilyen csábító vérvadásztól biztos felpezsdül a véred! Csatlakozz hozzájuk: http://bit.ly/Drakulics_veradas#drakulicselvtárs #véradás #drakulicsvértad #naringuyen Borbély Alexandra

Közzétette: Drakulics elvtárs [10] – 2019. október 16., szerda

A Drakulics elvtárs alkotói tudják, hogy , egy véradással három életet lehet megmenteni ezért várják a 18 és 65 év közötti önkénteseket, akik személyi igazolványuk. lakcím és TAJ kártyájuk felmutatásával tudnak vért adni. Ráadásul az első 20 véradó ajándékot is kap. A véradással kapcsolatos összes tudnivaló megtalálható a www.veradas.hu [11] a www.voroskereszt.hu [12] vagy a www.voroskereszt.hu/hallgatoiveradasok [13] oldalakon, de megtalálható az események részleteivel együtt a Drakulics elvtárs Facebook [10] oldalán is!