A Coca-Cola játékban résztvevő minden nyertes két egyforma ajándékot kapott. Egyet maguknak tartottak meg, egyet pedig jótékonysági célra ajánlottak fel, az összesen 9 non-profit szervezet közül, a Magyar Vöröskeresztnek is.

A nyereményjáték lezárását követően a Magyar Vöröskeresztnek 1115 darab focilabdát, 40 darab 5000 forint értékű Hervis vásárlási utalványt és 1 db csocsóasztalt ajánlottak fel. Az adományokat a humanitárius szervezet a Családok Átmeneti Otthonaiba és hátrányos helyzetű településeken élő gyermekeknek juttatta el.

A Magyar Vöröskereszt országszerte 10 Családok Átmeneti Otthonát működtet, melyekben éves szinten 807 gyermeknek és családjának nyújt biztos otthont. A lakhatás megteremtése mellett fontos szempont a gyermekek szabadidős tevékenységeinek, tehetséggondozásának biztosítása, amelyhez már egy focilabda is nagy segítséget jelenthet. Passzolj, és hozz játékba Te is egy gyermeket, hogy ő is kapura lőhessen! A sportszerutalvány és csocsóasztal szintén a gyermekeket ellátó intézményekbe kerültek. A vásárlási utalvány segítségével az otthonokban élő tehetséges gyermek részére vásároltak különféle sporteszközöket.

A Coca-Cola nyerteseinek nagylelkű felajánlásainak köszönhetően, több mint 1200 gyermek arcára varázsolhatnak széles mosolyt az ajándékokkal. Az otthonok lakói mellett 2015-ben a Magyar Vöröskereszt speciális gyermektáborában résztvevő kicsiket is segítenek még örömtelibb emlékekben részesíteni.