A Magyar Vöröskereszt stratégiájában és feladatrendszerében kiemelt jelentőséggel bír, és nagy hagyománnyal rendelkezik a társadalmi elsősegélynyújtás területe, melynek keretében a szervezet széleskörű tevékenységi kör mentén vállalja fel az elsősegélynyújtás népszerűsítését, oktatását és kapcsolódó projektek szervezését.

A Magyar Vöröskereszt 1881-es megalakulása óta vesz részt az önkéntes elsősegélynyújtók szervezésében és képzésében. Az elsősegélynyújtás tevékenysége humanitárius cselekedet, vagyis az áldozat részére biztosított segítség/támogatás közben az elsősegélynyújtó – többek között – az önzetlenség és empatikusság emberi értékeiről tesz tanúbizonyságot. Szakszerű beavatkozásunkkal életet is menthetünk, melynek létjogosultsága felgyorsult és veszélyekkel teli világunkban egyre nagyobb. Az ember élete során számos alkalommal kerül olyan helyzetbe és szerepbe, mikor segítségre van szüksége – erre előre lehet és kell is készülni. A Magyar Vöröskereszt szerepet vállal abban, hogy Magyarországon minél több ember elsajátítsa a szakszerű elsősegélynyújtás módszereit és igény fogalmazódjon meg arra, hogy akarjunk és szakszerűen képesek is legyünk segíteni a bajbajutottakon.

A hatmasszazs.hu munkatársainak célja, hogy szolgáltatásain keresztül támogassa a Magyar Vöröskereszt elsősegélynyújtás népszerűsítésének terén végzett tevékenységét.

  • „Támogatói masszázs”: a termék keretében vendégeinek masszázsonkénti 250 Ft értékű felajánlásait a hatmasszazs.hu megduplázza;
  • A hatmasszazs.hu nem akciós szolgáltatásainak bevételéből 2%-ot ajánl fel a Magyar Vöröskereszt részére elsősegélynyújtást népszerűsítő tevékenységének támogatására;

A hatmasszazs.hu szolgáltatásaiból 10% kedvezményt nyújt a Magyar Vöröskereszt dolgozóinak, dolgozói kártya felmutatása ellenében.