November 17-én útjára indítottuk a „Karácsonyi Szaloncukor Angyal” elnevezésű karitatív programot, melynek célja, hogy a leghátrányosabb településeken élő gyermekek karácsonyát boldogabbá téve, az ő karácsonyfájukra is jusson szaloncukor.

Tegye szebbé Ön is a gyermekek karácsonyát: amennyiben segíteni szeretne, adományát átutalhatja a Magyar Vöröskereszt erre a célra elkülönített számlaszámára (10405004-00026542-00000005), ekkor a közleményben kérjük, tüntesse fel a ’Karácsonyi Szaloncukor Angyal’ kifejezést.

Ha fordítást rendel az akció ideje alatt a www.lector.hu felületen vagy e-mailben, lehetősége nyílik arra, hogy az adott fordításra szánt összeget megnövelje +5%-kal – ebben az esetben mi megduplázzuk adományát.

Az akció végére összegyűlt adományokból szaloncukrot vásárolunk a rászoruló gyerekeknek, amelyeket aztán a Magyar Vöröskereszt segítségével juttatunk el az egyes megyék legszegényebb településeire.

Az akció időtartama: 2014. november 17. – december 13.

A Karácsonyi Szaloncukor Angyal útra kel az idén, hogy a leghátrányosabb településeken élő gyermekek fájára is jusson szaloncukor!

Csatlakozzon Ön is támogatóként a Lector Fordítóiroda és a Magyar Vöröskereszt közös akciójához, hogy a gyermekek ünnepe valódi boldogságban teljen!

A támogatóként csatlakozó vállalatok, intézmények és szervezetek logóját a Karácsonyi Szaloncukor Angyal weboldalán is megjelenítjük: www.szaloncukorangyal.hu.

Fogjunk össze, hogy mindenkinek igazán boldog karácsonya legyen!