Tatabányán a Komárom-Esztergom megyei hírportál készített riportot Nagy Gáborral főigazgató-helyettessel, aki arról nyilatkozott, hogy nyílászárócserék elvégzésén kívül „a helyiségek belső homlokzatának helyreállítása, a vakolat pótlása, valamint a festés javítása” volt időszerű a tatabányai épület estében.

Hamburgerné Ujvári Irén a Komárom-Esztergom megyei Vöröskereszt megyei igazgatója örömét fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy „sikerült úgy megoldani a felújítást, hogy zavartalanul működjön tovább minden szolgáltatás”.  A teljes cikk ide kattintva érhető el.

Békéscsabán Kardos István, a Magyar Vöröskereszt főigazgatója részletezte a korszerűsítést a Békés megyei hírpotálnak. A teljes támogatásból 35 millió forint jutott a békéscsabai épület felújítására, „amiből új burkolatot, szigetelést és festést kapott, illetve javították tetőszerkezetét, valamint vásároltak szekrényeket, székeket, asztalokat, számítógépeket és laptopokat is.” A teljes cikk ide kattintva érhető el.

Szolnokon Nagy Gábor főigazgató-helyettes és Juhász Éva tartott sajtótájékoztatót a projekt keretében elvégzett felújításokról, ami során akadálymentesítették az épületet, kicserélték a tetőszerkezetet és új fűtési rendszert, illetve nyílászárókat építettek be a gazdaságosság érdekében. „A korszerűsítésnek köszönhetően az ügyfélkiszolgálás színvonala is javult” –számolt be az előnyök egyikéről Juhász Éva megyei igazgató. A teljes cikk ide kattintva érhető el.

Nagykanizsán a 23,5 millió forintos beruházásról Nagy Gábor főigazgató-helyettes, Baracskai Józsefné megyei igazgató és Szőlősi Márta területi vezető tartott sajtótájékoztató a Zala megyei hírportál részvételével. A tájékoztató keretében bemutatták a véradóhelyszínként szolgáló ingatlan teljeskörű munkálatait, többek között „az aljzat víz- és hőszigetelését, a falazat újravakolását, a beltér, a vizesblokkok felújítását, valamint ezek akadálymentesítését.” A teljes cikk ide kattintva érhető el.

A balatonlellei sajtótájékoztatón Nagy Gábor főigazgató-helyettes nyilatkozott a VTV Lellének.

Pécsett a Dunántúli Naplónak nyilatkozott Udvaros Renáta, a Magyar Vöröskereszt Baranya Megyei Szervezetének igazgatója a megvalósult informatikai fejlesztésekről és szakmai eszközbeszerzésekről. A Magyar Vöröskereszt pécsi irodája hét darab korszerű, modern laptopptal és magasteljesítményű fénymásolóval lett gazdagabb, illetve két félautomata defibrillátor és két-két felnőtt, illetve gyermek ambu baba is beszerzésre került a projekt keretén belül.

Grubert Roland, a Szervezetünk Borsod-Abaúj-Zemplén megyei igazgatója a Miskolcon rendezett januári sajtótájékoztatón számolt be az EFOP-2.2.15 projekt keretén belül megvalósuló fejlesztésekről. „Azok az infrastrukturális fejlesztések váltak kiemeltté, amelyik segítik a kollégák munkáját megyeszerte, hogy hatékonyabban tudják elérni a rászoruló lakosságot.” Részletes beszámoló a boon.hu, illetve a minap.hu oldalán olvasható.

A debreceni sajtótájékoztatón Piros Éva, a Hajdú-Bihar Megyei Szervezet kommunikációs referense nyilatkozott a Hajdú-Bihar megyei Naplónak: „Nagy szükség volt a fejlesztésekre, mert a szervezetünk régi, így országos szinten küzdünk azzal, hogy az épületek és a munkaeszközök is leromlóak, korszerűtlenek”. A megjelent cikket ide kattintva olvashatják el.

A nyíregyházi sajtótájékoztatón Gurály Edina, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Igazgató nyilatkozott a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei hírportálnak: „A munkatársaink ezentúl modern környezetben végezhetik a munkájukat, és az ügyfeleink is komfortosabban intézhetik az ügyeiket.” A megvalósult fejlesztésekről szóló sajtótájékoztatóról a teljes cikk a szon.hu oldalon olvasható. Részletes beszámoló itt olvasható.

A Várpalotán megtartott sajtótájékoztatón Baráth Gábor Veszprém megyei igazgató és Nagy Erika, a várpalotai Családok Átmeneti Otthonának vezetője nyilatkozott a Várpalotai Hírcentrumnak és a Veszprém megyei hírportálnak a megyében megvalósított fejlesztésekről, aminek köszönhetően többek között beszerzésre került egy negyven négyzetméteres mobilraktár a CSÁO-ba érkező adományok tárolásának megkönnyítésére.