20 darab kiváló teljesítményű fénymásoló beszerzését tette lehetővé az Európai Unió és Magyarország Kormánya közreműködésével megvalósuló EFOP 2.2.15 projekt a Szervezetünknek.

A magas teljesítményű fénymásolók az ország 17 különböző pontjára lettek kihelyezve, hogy a megyei munkatársak munkáját tegyék gyorsabbá és hatékonyabbá.

Más, újonnan beszerzett informatikai eszközök mellett ilyen fénymásoló könnyíti meg a munkavégzést Veszprémben, Békéscsabán, Szolnokon, Tatabányán, Salgótarjánban, Balatonlellén, Pécsett, Kaposváron, Szegeden, Szekszárdon, Szombathelyen, Nyíregyházán, Miskolcon, Székesfehérváron, Egerben, Győrben és Zalaegerszegen.

A korábbi fénymásolók régi, sokat fogyasztó és gyakran szervizelésre szoruló gépek voltak, azonban az új darabok gazdaságosabb fenntartásúak, gyorsabbak és több hasznos funkcióval rendelkeznek.

A fénymásolók, magas teljesítményük miatt, képesek nagyobb, akár többszáz lapból álló dokumentumok kezelésére is. Továbbá alkalmasak A3 méretű papírok másolására is, illetve gazdag színkészletük miatt a nagyfelbontású színes másolás is megoldható ezentúl a vidéki irodák számára. Végül, de nem utolsósorban pedig a kollégák számára a párhuzamos munkavégzés is lehetővé vált a számos adagolóval rendelkező gépnek köszönhetően.