A Magyar Ifjúsági Vöröskereszt oszlopos, de minimum egy éve aktív tagjai figyelmébe ajánlunk egy szuper lehetőséget: képviseld te a szervezetünket a 66. Nemzetközi Barátság Táborban, Ausztriában!

Az ún. 66th International Friendship Camp tábort az Osztrák Ifjúsági Vöröskereszt csapata szervezi Langenloisban, Ausztriában 2024. július 8-22 között. A táborba országonként 2 fő delegálható, mi pedig azon vagyunk, hogy a számunkra biztosított helyekre a legmotiváltabb, alapelveinket ismerő és szívből valló fiataloknak adjuk meg ezt a lehetőséget!

A táborban való részvételed költségét teljes egészében a vöröskeresztes szervezetek állják. A Magyar Vöröskereszt az utazást és az utasbiztosítást, az Osztrák Vöröskereszt pedig a kint töltött napokra a szállást és étkezést biztosítja számodra.

A jelentkezés feltételei

  • betöltött 16 életév (maximum 23 év)
  • angol nyelvtudás (társalgási szinten)
  • legyél a Vöröskereszt aktív önkéntese legalább 1 éve
  • átfogó ismeretek a Magyar Vöröskeresztről és a Magyar Ifjúsági Vöröskeresztről

A jelentkezés módja

Kérünk, küldd el az mivk@voroskereszt.hu e-mail címre a fényképes önéletrajzodat és a kétnyelvű (angol és magyar nyelvű), egyoldal terjedelmű motivációs leveledet, amelyben kifejted, miért szeretnél részt venni a táborban, és miért gondolod, hogy te leszel az, aki leginkább hitelesen képviseled a hazai Vöröskeresztet!

Figyelem, a pályázati anyagodat 2024. május 5. (vasárnap) éjfélig fogadjuk!

Maradt még kérdésed?

Fordulj bátran közvetlenül Szabó Dávid ifjúsági referens munkatársunkhoz a david.szabo@voroskereszt.hu címen keresztül!

Maradj képben a további programlehetőségekről, kövesd figyelemmel a Magyar Ifjúsági Vöröskereszt közösségimédia oldalait!

(Fotó: Szalai Csaba)