Adománygyűjtést indított a Magyar Vöröskereszt Kalamajka károsultjai számára. Honlapunkon, átutalással és a 1359-es adományvonalunkon várjuk a felajánlásokat.

Az elmúlt évek egyik legnagyobb katasztrófája sújtotta a Baranya megyei Kalamajka települést. Több százan veszítették el otthonaikat és váltak földön futóvá. Segítsünk a 800 fős településnek az újrakezdésben!

Adományozni három féleképpen lehetséges:

  • Átutalásos formában a Vöröskereszt K&H 10405004-00026542-00000005 számlaszámára várjuk a felajánlásokat, a közlemény rovatban a KALAMAJKA szót szükséges feltűntetni.
  • Online adományozásra pedig honlapunkon keresztül van lehetőség az alábbi linkre kattintva: Segítse az újrakezdést Kalamajka károsultjainak

    Mivel ez nem egy valós katasztrófa, így ez a link most a katasztrófa-készenléti munkánkat támogató kampányunkra mutat.

  • Segíteni a Vöröskereszt 1359-es adományvonalán keresztül is lehet. Mindenki, aki felhívja a 1359-et vagy SMS-ben elküldi a ’KALMAJKA’ szót 250 forinttal segíti a területen végzett munkánkat.

A beérkezett adományokból további higiéniai és élelmiszercsomagokat állítunk össze valamint a későbbi helyreállítási munkálatokat, ingóságok pótlását szeretnénk biztosítani a károsultak számára.