A Magyar Vöröskereszt hivatalos telekommunikációs partnere 2017. február 1-je óta a Telenor Magyarország Zrt. A Magyar Vöröskereszt flottájához a szervezet önkéntesei és tagjai csatlakozhatnak. A vöröskeresztes flottán belül ingyenes telefonálás biztosított, és egyéb kedvező szolgáltatások is elérhetőek.

A Vöröskeresztes flottakedvezményeken túl Telenoros csomagoddal 2017 óta szervezetünk működését is támogathatod flottába lépéseddel. Ha nem vagy még tagunk, akkor itt találsz róla információt, hogyan lehetsz vöröskeresztes tag: tagság itt pedig arról olvashatsz, hogyan válhatsz önkéntesünkké: önkéntesség.

Az aktuális flottakedvezményeink dióhéjban:

A Telenor ajánlatában kedvezményes készülékvásárlási lehetőségek is elérhetőek. Flotta tagok részére a Telenor Magyarország Zrt. részletvásárlási kedvezményt biztosít, és sok esetben a készülékek kezdőbefizetés nélkül elvihetőek. A flotta tarifába belépő tagoknak a Telenor Magyarország Zrt. a Magyar Vöröskereszthez tartozó flottás és üzleti előfizetésekhez csoporton belüli díjmentes beszélgetést biztosít.

További kiegészítő adatcsomagokkal, MyTV opciókkal, roaming lehetőségekkel kapcsolatban a Magyar Vöröskereszt flottamenedzserét, Kovács Pétert keresd, a peter.kovacs@voroskereszt.hu címen.

A Vöröskeresztes flottába belépés módja

  • Nem kell mást tennetek, mint az előző szolgáltatónál tehermentesíteni egyenlegeteket (számlatartozás, hűségidő)
  • Befáradni valamelyik Telenor üzletbe (https://www.telenor.hu/elerhetoseg/uzletkereso)
  • Az értékesítőnek jelezni, hogy a Magyar Vöröskereszt flottához szeretnétek csatlakozni.
  • Felmutatni a Magyar Vöröskereszt Önkéntes tagkártyát / igazolást, vagy a Kovács Péter által kiállított flottaigazolás

A Telenor és a Magyar Vöröskereszt közös múltja

Sok beszélgetést, közös gondolkodást és ötletelést követően a Telenor Magyarország és a Magyar Vöröskereszt 2013-ban stratégiai megállapodást kötött, amelyben a Telenor vállalta, hogy a katasztrófa-válaszadási tevékenységünket több módon is támogatja. Ebbe tartozik a katasztrófa-sújtotta területeken a mobilhálózati kapacitás növelése – az általunk megjelölt területeken. A Telenor rendelkezésünkre bocsátott laptopokat, táblagépeket, strapabíró telefonokat és Hipernet elérést is. Együttműködtünk a PMKMSZ eltűnt személykereső okostelefonos alkalmazás kifejlesztésében, számos okostelefonnal és korlátlan Hipernettel támogatta a Balatoni Elsősegélynyújtó Szolgálat munkáját, valamint az Országos Felsőoktatási Véradóversenyt és a Vöröskereszt véradókamionját, illetve a Synaptel bevonásával a befogadóhely-menedzsment rendszerünk fejlesztését, digitalizásását is támogatta a Telenor. Számos közös projektünk volt, ami mára megkönnyíti és hatékonyabbá teszi munkánkat, a bajba került emberek megsegítését. A katasztrófa-válaszadási stratégiai megállapodást sok évvel ezelőtt úgy kötöttük meg a Telenorral, hogy számukra üzleti érdek ehhez nem kapcsolódott.