A Kyäni idén tavasszal 480 csomag, azaz 7200 adag Potato Pak-et (vitaminokkal dúsított instant burgonyapürét) adományozott a Magyar Vöröskeresztnek, amelyek kiosztását április közepétől kezdték el a megyei szervezetek országszerte.

Mi a Kyäni Caring Hands?
A Kyäni Inc. jótékonysági alapja, a Kyäni Caring Hands a cég Termékforgalmazóitól, vásárlóitól és alapítóitól kapja az anyagi támogatást. A Potato Pak-ek megvásárlásával a termékforgalmazók adományaikkal segíthetnek az éhező vagy katasztrófa sújtotta területeken élő családokon. A csomagokat egyenesen a rászorulóknak szállítják ki. A küldetés egyszerű: reményt adni azoknak, akiknek arra a legnagyobb szüksége van.

Az ételadományoktól és a tisztasági csomagoktól kezdve a közösségi intézmények és iskolák építésén keresztül a katasztrófa sújtotta vagy elszegényedett területek fejlesztéséig a Kyäni Caring Hands programja segített már a Dominikai Köztársaságban, Haitin, a Fülöp-szigeteken és Magyarországon is.

A Magyar Vöröskereszt elismerésben részesítette a Kyäni Caring Hands humanitárius törekvéseit
Tavaly szeptemberben több Kyäni Caring Hands önkéntes érkezett a világ minden tájáról Miskolcra, hogy a helyi Vöröskeresztnél szolgáljon egy jótékonysági akció keretében. A Magyar Vöröskereszt és a Kyäni Caring Hands munkatársai hajléktalanoknak adományoztak és osztottak ételt, tisztasági csomagokat és fehérneműt, valamint közös programokat szerveztek az intézet lakóival.

„Hatalmas megtiszteltetés volt ilyen szorosan együttműködni a Vöröskereszttel”- mondta a Kyäni Alapítója és Elnöke, Kirk Hansen a tavaly szeptemberi látogatásról. „Átadták nekünk a Vöröskereszt emléktábláját, ami az egész Kyäni család számára óriási elismerés. Bárhol is legyen ránk szükség a világon, mi a Caring Hands-szel segíteni fogunk a bajbajutottakon.”
Nyújtson Ön is segítő kezet

A Kyäni azt vallja, mindenki segítsége rengeteget számít, ezért a vállalat az Idaho-i Vöröskereszt által szervezett 2017-es East Idaho Real Heroes rendezvényének volt a főszponzora idén márciusban, ahol azokat ünnepelik, akik valamilyen kiváló cselekedettel hősként emelkednek ki közülünk.
A Kyäni Caring Hands-hez hasonló jótékonysági szervezetek kitartó és önzetlen munkája ellenére is Magyarország előtt még mindig hosszú út áll, hogy jelentősen javuljon a hajléktalanok helyzete.

Ha szerete Ön is segíteni, vagy többet megtudni a Kyäni Caring Hands-ről, látogassa meg a www.kyani.com weboldalt, vagy adományozzon egyenesen a Magyar Vöröskeresztnek.

Fotó: Neményi Márton