A Magyar Vöröskereszt Győr-Moson-Sopron Megyei Szervezetének Autizmussal élő gyermekeket támogató csoportja 5 éve azon munkálkodik Győr városában, hogy több színtéren segítse az autizmussal élő gyermekeket, családjukat, az őket körülvevő környezetet és a szakembereket.  A szervezet célja között szerepel, hogy olyan információkkal, programokkal, támogatásokkal lássa el az érintetteket, mely az egyéni integrációjuk megvalósulását szolgálja.

A szervezet programjai között szerepel az autizmus világnapjának ünneplése, a kortárs segítők kiképzése, jótékonysági rendezvények és Verbálió képzések megszervezése. A csoport vezetője volt Árnics Katalin gyógypedagógus, pszichológus, pedagógus, az autizmus elismert szakértője, akinek áldozatos munkájának köszönhetően sikerült Győrbe hívni a társulatot az Oxygen Media 1 millió forintos támogatásának segítségével.

A társulat működésével olyan kultúrát kíván megteremteni Magyarországon, amely társadalmi integráció lehetőségét nyújtja sérült embereknek. Célja, hogy tevékenysége nyomán a sérült emberek társadalmi megítélése megváltozzon. Az Üstökös című színdarab teljességében kifejezi a másság elfogadását, a társadalmi integráció szükségszerűségét, érzelmeinkre hatva világítja meg mindezt, mint ahogy Árnics Katalin szakmai munkássága is. Emlékét tisztelettel őrizzük.