Meghosszabbított nyitva tartással várja az adományokat a MikulásGyár. A Magyar Vöröskereszt önkéntesei december 1. és 22. között Budapesten, az 56-osok terén minden nap reggel 9-től este 9-ig gyűjtik az adományokat. Azok, akik nem tudnak ellátogatni a központi gyűjtőpontra, bármelyik postán leadhatják a rászorulóknak szánt ajándékcsomagot, mindössze rá kell írni a dobozra, hogy MIKULÁSGYÁR. Adománygyűjtő pontként működnek még a Toyota márkakereskedések is országszerte, valamint Budapesten még a Lurdy Házban és a Hungaroringen adakozhatunk.

A Magyar Vöröskereszt a kezdetek óta részese a jótékonysági akciónak, szervezetünk az adományok gyűjtésében vesz részt és segít azok eljuttatásában a rászoruló családokhoz.

Elsősorban tartós élelmiszereket, tisztító- és tisztálkodási szereket, valamint jó állapotú ruhákat, könyveket és játékokat várunk.

„Az ünnepi időszakban megnő a Magyar Vöröskereszthez érkező segélykérő levelek száma. Megyei és területi szervezeteink országszerte számos gyűjtőakciót, programot indítanak, hogy segítsék az arra rászorulókat. Nagy örömmel csatlakozunk idén is a MikulásGyárhoz, ahol kezdetek óta részt veszünk az adományok gyűjtésében és a Vöröskereszt feladata az adományok eljuttatása is a rászoruló családokhoz. Bízunk benne, hogy idén is sokaknak tehetjük szebbé a Karácsonyt” – mondta el Kardos István, a Magyar Vöröskereszt főigazgatója.

A Magyar Vöröskereszt MikulásGyári önkénteseinek étkezéséről a KFC gondoskodik. Köszönjük!

További információk: MikulásGyár