Az adventi időszakban fellendül az adományozási kedv, mely aztán az ünnepeket követően rendszerint alábbhagy. A rászoruló családoknak és a hajlék nélkül élő embereknek ugyanakkor ilyenkor is nagy szüksége van a segítségre. A téli hónapokban a megnövekedett rezsiköltségek mellett az egyszeri meleg étel biztosítása mindennapi problémát jelent a nehéz körülmények között élő családok számára. A Magyar Vöröskereszt országos szociális hálózata, intézményei révén igyekszik minél több nehéz sorsú családnak, gyermekeiknek és hajléktalan emberen segíteni. Hajléktalan ellátórendszerünk, teajárataink a kemény fagyok beköszöntével teljes kihasználtsággal működnek.

A 1359-es adományvonal felhívásával vagy az ADOMANY szó SMS-ben való elküldésével 250 forinttal támogathatod a téli krízis időszakban végzett szociális munkánkat.

Online adományokat pedig itt fogadunk:

EDDIGI FELAJÁNLÁSOKCÉLTÁMOGATÓKGYŰJTÉSBŐL MÉG HÁTRAVAN
77.000 Ft2.000.000 Ft17 fő0 nap

Adományozni szeretnék

 

A befolyt összegből élelmiszercsomagokat tudunk összeállítani a rászoruló családok számára valamint utcai szociális szolgálatunk és hajléktalanellátó intézményeink munkáját támogathatod. Köszönjük!