Hajléktalanokat Ellátó Egyesített Intézmény

2660, Balassagyarmat, Baltik F. út 10.
vkb@t-online.hu
06-35-300-171

Az intézmény nyújtotta szolgáltatás

Nappali melegedő

80 fő részére

Folyamatos a levelek, küldemények átadása, mosási lehetőség, a személyi higiénés lehetőségek biztosítása, szükség szerint ruházat, lábbeli pótlás, stb. A dologi szükségletek kielégítése mellet lehetőség van állandó, egyéni esetmegbeszélésre, személyes tanácsadásra, élethelyzeti változásokból fakadó krízis intervencióra. A szociális munkás, szociális szervező és mentálhigiénés szakember azonnal elérhető.

Utcai gondozószolgálat

Az utcán élő, hajléktalan emberek részére utcai gondozó szolgálatokat működtetünk, amelyek keretein belül szociális munkásaink segítséget nyújtanak a mindennapi életükben felmerülő alapvető problémák leküzdésében. Felkeressük az utcán élő emberek alvó helyeit, búvóhelyeit és túléléshez szükséges eszközökkel, információkkal látjuk el őket. A szociális tevékenység mellett a téli időszakban meleg teához, lehetőség szerint ruhaneműhöz, élelmiszerhez juttatjuk a segítséget kérőket.

Átmeneti szállás

20 fő részére, akiknek más módin nem oldható meg az éjszakai, vagy munka utáni pihenése. Egy-két éves tartózkodási lehetőséget biztosítunk. Dolgozóink elkötelezetten munkálkodnak ügyfeleink mielőbbi, legmegfelelőbb elhelyezésén.

Népkonyha

80 fő részére napi egy tál, a Szent Erzsébet Otthontól vásárolt meleg étel biztosítása.

Nyelv

X