https://voroskereszt.hu/hirek/orszagos-elsosegelynyujto-verseny-2018-promocios-kampany/

Országos Elsősegélynyújtó Verseny 2018. promóciós kampány


A Generali a Biztonságért Alapítvány jóvoltából három extra elsősegélynyújtó csapat vehet részt az Országos Elsősegélynyújtó Verseny döntőjén szeptember 8-án.

Irány az OEV!

Játssz velünk és találkozzunk a döntőben!

A játékra olyan az elmúlt három évben legalább iskolai szinten versenyző csapatok jelentkezését várjuk, amelyek a nyereményjáték meghirdetésének időpontjában megfelelnek a versenyszabályzatban rögzített valamely életkori kategóriának. A játékon elnyerhető egyenként 100.000 Forint értékű nyeremény a versenyen való részvétel alábbi költségeit foglalja magában:

Mit kell tennetek?

  1. Regisztráljatok a nyereményjátékra most ITT [1]!
  2. Kövessétek a versennyel kapcsolatos híreket és teljesítsetek legalább három feladatot!
  3. A nyereményjátékhoz kapcsolódó feladatokat a verseny kampányoldalán és a Facebook-on is megtaláljátok majd.
  4. A feladatok beküldésének és a nyereményjátékra történő regisztráció végső határideje: június 30. éjfél
  5. Szurkolj, hogy te legyél a kategóriád győztese! Sorsolás: július 6.
  6. Irány az OEV! A döntő időpontja: szeptember 7-9. (péntek-vasárnap)

 

Részvételi feltételek: A nyereményjátékra történő jelentkezéssel a csapatok és valamennyi csapattag teljes körűen elfogadja és betartja a 47. Országos Elsősegélynyújtó Versenyre vonatkozó versenyszabályzatban foglaltakat. A nyereményjátékon kisorsolt csapatok tagjai a vendégcsapatokra vonatkozó részvételi feltételek maradéktalan teljesülése esetén vehetnek részt az országos döntőn. A felmenő rendszerű versenyfordulókon az országos döntőbe bejutott csapatok a sorsoláson nem vesznek részt. A sorsoláson kategóriánként (gyermek, ifjúsági és felnőtt) 1-1 csapatot hirdetünk ki győztesnek. A nyereményjátékon való regisztrációnak nem feltétele a 18 év alatti csapattagok szülői/gondviselői nyilatkozata, de a nyeremény átvétele csak a nyilatkozatok benyújtása esetén lehetséges. A nyeremény nem átruházható, amennyiben a sorsolást követően a csapat bármely okból nem felel meg a részvételi feltételeknek, vagy lemond a nyereményéről, a verseny szervezői jogosultak új sorsolást kiírni. A csapattagok betegség vagy más előre nem látható okból történő megváltoztatása viszont lehetséges a versenyszervezők egyidejű tájékoztatásával.