https://voroskereszt.hu/hirek/onkentes-csodatevoket-keres-a-hetcsoda-elmenytabor/

Önkéntes csodatevőket keres a Hétcsoda Élménytábor


Ha szeretnél Te is Csodatevőként felejthetetlen élményt szerezni gyerekeknek egy szuper nyári táborban, akkor ne habozz jelentkezni a Hétcsoda Élménytáborba.

A Magyar Ifjúsági Vöröskereszt által immáron nyolcadik alkalommal kerül megszervezésre a Hétcsoda Élménytábor, ahol minden nyáron egy héten át, halmozottan hátrányos helyzetű és sajátos nevelési igényű gyermekeket táboroztatnak a Balaton partján. A kizárólag támogatásokból megvalósuló tábor az inklúzió elveire alapszik és az élménypedagógia eszközeit alkalmazza annak érdekében, hogy a táborba érkező gyermekek önmagukban és társaikban is megtalálják a csodát.

Az élménytáborba most várjuk minden olyan önkéntes jelentkezését, aki egész héten vagy csak 1-1 napra szeretne életre szóló élményeket adni a gyermekek számára. A hetes önkéntesek jelentkezési lapja itt: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=xnUof9cd7kmawuem2aWKv1gNXtxkjgVMqaJFYEjfNxNUNkZTWEo5MFUxOEQzWE0xR1dWSFFZWjU0QS4u [1]

a napos önkéntesek jelentkezési lapja pedig itt érhető el:
https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=xnUof9cd7kmawuem2aWKv1gNXtxkjgVMqaJFYEjfNxNURVVMQjFWNEtDUlQ4UlNLT09YU0w4VlAxWi4u [2]

Önkéntesnek, vagyis csodatevőnek jelentkezhet bárki, a hetes önkénteseknél azonban előnyt élveznek a pedagógiai, szociális, egészségügyi és gyógypedagógia szakmákból érkező vagy aktuálisan tanulmányokat folytató jelentkezők, ellenben ez nem kitétel. Hetes önkéntesek jelentkezési határideje 2018. június 1. (péntek) a napos önkénteseké pedig 2018. július 31. (kedd). A jelentkezési időszak után mindenkivel felvesszük a kapcsolatot.

Jelentkezz most, és válj te is csodatevővé!

A táborról több információt és képeket elérhettek a tábor facebook oldalán:
https://www.facebook.com/HetcsodaElmenytabor/ [3]