https://voroskereszt.hu/hirek/iden-is-kinyitnak-a-verbutikok-tizallomasos-veradassorozatot-szervez-a-fox-es-a-telekom/

Idén is kinyitnak a „vérbutikok” – tízállomásos véradássorozatot szervez a FOX+ és a Telekom


Megnyitotta kapuit az idei év első Blood Store-ja a budapesti Árkád bevásárlóközpontban. A nagyszabású országos véradó kampány a fővároson kívül hét további nagyvárosban kerül megrendezésre október 4. és november 18. között.

A Blood Store az elmúlt évek egyik legnagyobb véradássorozatává nőtte ki magát: évente több mint 4000 látogató regisztrált a Vérbutikokban, és átlagosan 500 liter vért sikerült levenni a véradóktól. A nagy sikerre való tekintettel a FOX+ [1] és a Telekom immáron negyedik alkalommal rendezi meg országos véradássorozatát a Magyar Vöröskereszttel együttműködésben.

Az ország különböző pontjain nyíló Blood Store-ok tematikájukban és berendezésükben a The Walking Dead és a Family Guy sorozatokat idézik, ahol a regisztrálók először egy “Menetlevelet” kapnak, amelybe a különböző aktivitásoktól függően gyűjthetnek pontokat. A véradás mellett fotózkodhatnak és kvízjátékon is részt vehetnek az érdeklődők, ezekért mind pontokat kapnak, melyeket végül The Walking Dead-es és Family Guy-os ajándékokra válthatnak be. Érdemes tehát azoknak is ellátogatni a vérbutikokba, akik valamilyen oknál fogva nem adhatnak vért, hiszen az egyéb aktivitásokért is kaphatnak ajándékot.

A legtöbb pont – és a legnagyobb ajándék – természetesen a véradásért jár, hiszen a kampány nem titkolt célja a véradók számának növelése országszerte. Fontos tudni, hogy egyetlen véradó akár három emberi életet is megmenthet.

A FOX+ Blood Store-ok az alábbi helyszíneken és időpontokban nyitják meg kapuikat:

A kétnapos eseményeken véradásra csak a második napon van lehetőség! A véradáson való részvételhez szükséges a személyi igazolvány, a TAJ-szám és a lakcímkártya. A véradással kapcsolatos további információk elérhetőek a www.veradas.hu [2] oldalon vagy az ingyenesen letölthető Véradás-Vöröskereszt mobil applikáción.

Az eseményekről további információ a FOX+ Facebook [3] oldalán található.

A FOX+ egy olyan új digitális televíziós videótár (VOD szolgáltatás) amely a 21st Century Fox Studios legjobb drámai, vígjáték- és animációs sorozatait tartalmazza. A FOX+ tartalmai a Magyar Telekom Moziklub [4] nézői számára elérhetőek az előfizetés részeként.