https://voroskereszt.hu/hirek/az-efop-2-2-15-projekt-kereten-belul-csoportos-felkeszitesek-kerultek-megszervezesre/

AZ EFOP-2.2.15 projekt keretén belül csoportos felkészítések kerültek megszervezésre


Összesen 11 db csoportos felkészítés került megtartásra ‘A Magyar Vöröskereszt infrastrukturális fejlesztései a hátrányos helyzetűek társadalmi (re)integrációja érdekében’ című projekt keretében.

Január végén 11 különböző alkalommal került megrendezésre online formában az a csoportos tájékoztató esemény a Magyar Vöröskereszt munkatársai és önkéntesei részére, aminek keretében tájékoztatást kaptak a kollégák és az önkéntesek a projekt céljáról és a projektnek köszönhetően megvalósított beruházásokról és beszerzésekről.

Továbbá a tájékoztató esemény kiegészítésre került egy COVID-19 helyzettel kapcsolatos felkészítéssel is. A felkészítés keretében ismertetésre kerültek azok a Szervezet szintjén bevezetett általános járványügyi intézkedések, a védőeszközök helyes használata, a szakmai programok helyszínének megfelelő járványügyi biztosítása és a szakmai program felelős lebonyolítása.

Végül, de nem utolsó sorban pedig bemutatásra kerültek a legfontosabb informatikai programok és online platformok, amelyek segítségével hatékonyabbá válhat a szervezeten belüli kommunikáció és információáramlás a járvány ellenére, de tőle függetlenül is.

Nagy Gábor főigazgató-helyettes online felkészítést tart