https://voroskereszt.hu/hirek/a-veradas-nepszerusiteseben-segitenek-magyar-zeneszek/

A véradás népszerűsítésében segítenek magyar zenészek


Különleges együttműködés alakult ki a véradások hazai szervezője, a Magyar Vöröskereszt, valamint a Brains, Carbonfools, Carson Coma, Chain Bridge Pop, Firkin, Margaret Island és a Reckless Roses zenekarok között, sőt az ismert ultramaratonista Szőnyi Feri is csatlakozott a kezdeményezéshez.

A Magyar Vöröskereszt kezdeményezésére a zenészek és a sportoló képviseletét ellátó Gold Record zenei management iroda, a karácsony közeledtével közös akcióba kezd. „Az őszi és téli időszakban évek óta nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy kampányainkkal megszólítsuk és véradásra bíztassuk a fiatalokat, különös tekintettel azokat, akik még nem éltek ezzel a fontos önkéntes lehetőséggel. Az októberben indult A véred messzire juthat!” [1]kampányunkkal, és jelen együttműködéssel is azt szeretnénk hangsúlyozni, hogy az előttünk álló hónapokban is kiemelt szükség van a vérre!

A The Carbonfools is az adománygyűjtés mellé állt!

A véradás a járvány és az adventi időszak adományozási hulláma alatt az egy ik legegyszerűbb módja annak, hogy biztonságos keretek között másokon segítsünk, ezért most kiemelten fontos, hogy minél több emberhez eljusson a híre.

Az Gold Record webshopján [2] történő vásárlással a megrendelt termék mellé a kosárba helyezett meglepetés LED kulcstartó megvásárlásával támogatható a Magyar Vöröskereszt véradásszervező tevékenysége.