https://voroskereszt.hu/hirek/a-magyar-voroskereszt-is-reszt-vesz-a-karitativ-szervezetek-kozotti-osszefogasban/

A Magyar Vöröskereszt is részt vesz a karitatív szervezetek közötti összefogásban


A Híd Kárpátaljáért összefogás keretében a karitatív szervezetek szálláshelyek és befogadó családok jelentkezését, valamint étkezési kapacitások és tartós élelmiszer felajánlását várják. 

A Vöröskereszt és Vörösfélhold Társaságok Nemzetközi Szövetségének (IFRC) tagjaként a Magyar Vöröskereszt elsődleges feladata, hogy képességei szerint segítsen az embereknek ezekben a felfokozott időkben is.
A Magyar Vöröskereszt felhívást tett közzé; a segítségnyújtás leghasznosabb formája a krízisesetekben gyorsan változik, ezért elsősorban pénzadomány felajánlásokat várunk. Az alábbi oldalon [1] lehet közvetlenül támogatni a humanitárius válság során felmerülő tevékenységeinket.

A Híd Kárpátaljáért összefogás keretében a szervezett és összehangolt segítségnyújtásban a Katolikus Karitász [2], a Magyar Máltai Szeretetszolgálat [3], a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet [4], a Magyar Református Szeretetszolgálat [5], a Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány [6] és a Magyar Vöröskereszt várja a felajánlásokat.

Szervezetünk elérhetősége:

További elérhetőségek:

Kormányzati:

Katolikus Karitász:

Magyar Máltai Szeretetszolgálat:

Magyar Ökumenikus Segélyszervezet:

Magyar Református Szeretetszolgálat:

Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány: