https://voroskereszt.hu/hirek/900-kilogramm-adomany-gyult-ossze-a-coca-cola-karacsonyi-karavanon/

900 kilogramm adomány gyűlt össze a Coca-Cola Karácsonyi Karavánon


900 kilogramm adomány gyűlt össze a Coca-Cola Karácsonyi Karavánon 2014. december 6. és 21. között. A gyűjtőpontokon a vöröskeresztes önkéntesek tartós élelmiszert, játékokat és pénzadományt gyűjtöttek. Az felajánlásoknak köszönhetően mintegy 180 család részesült ajándékcsomagban.

Az adventi időszakban ismét országjáró körútra indult a legendás Coca-Cola Karácsonyi Karaván, melyhez most is csatlakozott a Magyar Vöröskereszt. A Coca-Cola Karácsonyi Karaván december 6-án indult el országjáró körútjára, és összesen tizennégy helyszínre látogatott el országszerte.

A Magyar Vöröskereszt önkéntesei a legnagyobb segítséget jelentő tartós élelmiszert, játékokat és pénzadományokat fogadtak a felajánlóktól. Az adománygyűjtés nagy sikerrel zárult, hiszen összesen 907 kilogramm adomány és 107 ezer forint gyűlt össze a 14 helyszínen, melyből mintegy 180 család részére tudtak ajándékcsomagot összeállítani. Emellett a Coca-Cola a karitatív szervezet segítségével mind a tizennégy helyszínen tíz rászoruló helyi családnak adott át karácsonyi ajándékcsomagot.