Karácsonyi Szaloncukor Angyal adománygyűjtés

A Magyar Vöröskereszt és a Lector fordítóiroda 2019-ben is elindítja „Karácsonyi Szaloncukor Angyal” elnevezésű adománygyűjtését, folytatva a már korábban sikerrel megkezdett hagyományt, melynek célja, hogy a nélkülözésben élő gyermekek karácsonyát boldogabbá téve, az ő karácsonyfájukra is jusson szaloncukor. Támogasd Te is a kampányt és tegyük együtt szebbé a gyerekek karácsonyát!

Aktuális gyűjtésünk

EDDIGI FELAJÁNLÁSOKCÉLTÁMOGATÓK
34.500 Ft1.000.000 Ft14 fő

Adományozni szeretnék

Mire gyűjtünk?

Az szociálisan nehéz helyzetű, többgyermekes családoknak  egész évben számos problémával, sokszor az éhezéssel is szembe kell nézniük. Sok gyermek számára nem adatik meg a lehetőség, hogy úgy örüljön az ünnepeknek, ahogy minden gyermek vágyik arra. A Magyar Vöröskereszt és a Lector fordítóiroda Karácsonyi Szaloncukor Angyal programja segítségével idén is igyekeznek segíteni, hogy – mindnyájunk közös összefogásával – szebbé tehessük hazánkban a leginkább rászoruló gyerekek ünnepét, akik számára sokszor egy szem szaloncukor jelképezi a karácsonyt.

Hogyan segítünk?

A Karácsonyi Szaloncukor Angyal akció keretein belül a Magyar Vöröskereszt szaloncukrot vásárol az összegyűlt adományokból, és önkéntesei segítségével még az ünnep előtt eljuttatja azokat a legszegényebb rászoruló gyerekeknek.

A kampányról

Idén újra indul a Karácsonyi Szaloncukor Angyal kezdeményezés, mely az eddigi években a 14 megye 65 településén majd 1600 családban közel 6000 rászoruló számára tette szebbé az ünnepeket. Idén is csatlakozik a programhoz Pataki Zita televíziós műsorvezető valamint Sárközi Ákos Michelin-csillagos séf , és arra kér mindenkit, hogy erejéhez mérten segítsen, hogy a leginkább rászoruló gyermekek is kaphassanak egy kis ajándékot!

 

Galéria