A Magyar Vöröskereszt idén is ünnepi összefogásra hív mindenkit, hogy minél több rászorulóhoz eljusson a segítség.

A karácsonyi ünnepeket megelőzően idén is számos lehetőséget biztosít a Magyar Vöröskereszt azok számára, akik segíteni szeretnék az arra rászorulókat. A legegyszerűbb és leggyorsabb adományozási forma, ha felhívjuk a 1359-es adományvonalat vagy elküldjük SMS-ben az ADOMANY szót. Minden hívás vagy SMS 250 forint segítséget jelent a Vöröskereszt számára a téli krízis időszakban végzett segítő tevékenységének támogatásában. Pénzadománnyal segíthetünk még a szervezet megújult weboldalán keresztül is, ahol mindössze néhány kattintás után célba ér a segítség.

EDDIGI FELAJÁNLÁSOKCÉLTÁMOGATÓK
459.686 Ft2.000.000 Ft69 fő

Adományozni szeretnék

 

A Magyar Vöröskereszt idén is részt vesz a MikulásGyárban, ahol december 1. és 22. között várják az tárgyi adományokat a fővárosban. Elsősorban tartós élelmiszert, tisztító és tisztálkodási szereket várnak, de nagy örömmel fogadják a jó állapotú mesekönyveket és játékokat is. A gyűjtőpontok és azok nyitva tartása a MikulásGyár oldalán érhető el.

Mindemellett a Magyar Vöröskereszt megyei és területi szervezetei számos helyi kezdeményezést is szerveznek, melyekhez bárki csatlakozhat.