http://voroskereszt.hu/hirek/felhivas-asztalosokat-keres-a-magyar-voroskereszt/

FELHÍVÁS – Asztalosokat keres a Magyar Vöröskereszt!


A Magyar Vöröskereszt májusban nyitó Empathy Cafe&Bistro-jának fennmaradó asztalos munkálatainak elvégzéséhez sürgősen asztalos mesterembert, céget keres. A terveket, faanyagot, a szükséges kiegészítőket mi biztosítjuk a munkálatokhoz, és a kész anyagok szállítását is meg tudjuk oldani.

Az alábbi munkálatokra keresünk partnert:

Az ideális partner:

Amit ajánlunk:

További információért keresd Honti Dánielt az alábbi elérhetőségen: daniel.honti@voroskereszt.hu

Az Empathy Cafe&Bistro sztori

A Magyar Vöröskeresztnél hiszünk abban, hogy egy nagy múltú szervezet, akkor lehet időtálló, ha képes a megújulásra. 137 éve humanitárius feladatok széles körét látjuk el idehaza és a határainkon túl. Az elmúlt években pedig egy tudatos szemléletváltással új utakat is keresünk, hogy segítő tevékenységünket a továbbiakban is zavartalanul tudjuk végezni.

Ezen az úton tett legújabb és legmerészebb vállalkozásunkkal 2018 májusában egy különleges kávézót nyitunk a belvárosban, székházunk földszintjén. Az Emphaty Cafe&Bistro [1] nem csupán egy charity kávézó kíván lenni, hanem egy olyan közösségi tér, ami fontos társadalmi témák színtere lesz. A hely egyik szimbólumának azt a 16 méter hosszú asztalt szánjuk, ahova sok és sokféle embert várunk. Mottónk az, hogy “Üljünk egy asztalhoz! Tegyük félre az előítéleteinket.”

Az innovatív beruházás segíti szervezetünket abban, hogy tevékenységeink fenntarthatóságát az adományokon kívül más forrásból is biztosíthassuk. A vállalati támogatások segítségével megvalósuló Empathy eszmeiségével a toleranciát, egymás elfogadását fogja hirdetni, bevétele pedig jó ügyeket szolgál majd. Olyan tradicionális Vöröskeresztes értékeket is közvetít majd, mint a véradás, az elsősegélynyújtó ismeretek, a szociális érzékenység fontossága. Teret nyújt humanitárius témákban előadások, műhelymunka, kultúrát közvetítő események megrendezésére, melyek forrását a kávézó tevékenysége termeli meg. Szociális- és gyermekprogramjaink, katasztrófák, szociális krízishelyzetek esetén is eszköze lehet a figyelemfelhívásnak, segítő munkánk forrásainak megteremtésének.

A kávézó címe: 1051 Budapest, Arany János u. 31.