http://voroskereszt.hu/apro-segitseg-hatalmas-orom-kampanyoldal/hogyan-segithetek/

Hogyan segíthetek?


[1]

HOGYAN SEGÍTHETEK?

[1]

Apró segítség, hatalmas öröm

A P&G és a SPAR Magyarország országos jótékonysági kezdeményezést indított idén is “Apró segítség, hatalmas öröm” elnevezéssel a Magyar Vöröskereszt támogatására és a rászoruló gyermekek megsegítésére. Idén a program nagykövete Ördög Nóra. A kezdeményezés 2017. október 19. és november 29. között tart, ebben az időszakban minden SPAR és INTERSPAR üzletben megvásárolt P&G termékkel, így például az Ariel, a Lenor, a Pampers és a Gillette termékeivel is segíthetünk, hiszen az ár 1%-át a Magyar Vöröskereszt a rászoruló gyermekek életkörülményeinek javítására fordítja.

A program elgondolásának nagyszerűsége abban rejlik, hogy az adománygyűjtés semmilyen, a mindennapi rutintól eltérő dolgot nem igényel a támogatóktól. A „most mindenki segíthet” kifejezés valódi értelmet nyer, hiszen nincsen szó extra feladatról, feleslegesnek érzett használati tárgy megvásárlásáról. A hat hetes időszakban csupán arra kell a szokásosnál nagyobb gonddal tekinteni, hogy milyen, amúgy is napi, heti rendszerességgel használt terméket választunk és veszünk le a SPAR és INTERSPAR áruházak polcairól – hiszen most minden P&G márka megvásárlása hozzájárul az adomány mértékének növekedéséhez.

Ebben az időszakban minden SPAR és INTERSPAR üzletben vásárolt P&G hajápolási, babaápolási, női higiénés és férfi szépségápolási termék, valamint mosó- és tisztítószer megvásárlása segíti a program sikerességét. A felsorolt márkás termékek bolti árának 1%-a az adomány teljes összegéhez adódik, amely termékadomány formájában a  Magyar Vöröskereszten keresztül jut el a rászoruló gyerekekhez és családjaikhoz.

A programban résztvevő márkák: