Albán földrengés károsultjainak támogatása

2019. november 26-án a hajnali órákban 6,3 erősségű földrengés rázta meg Albániát. A földrengés Tirana, Thumane és Durres térségében okozott komoly károkat. A katasztrófának eddig 9 halálos áldozata van, míg közel 600 ember megsérült. A mentőcsapatok folyamatosan kutatnak a túlélők után a romosodott épületekben.

Aktuális gyűjtésünk

Mire gyűjtünk?

2019. november 26-án a hajnali órákban 6,3 erősségű földrengés rázta meg Albániát. A földmozgás következtében legalább 13 személy életét vesztette, több mint 600 fő szorult azonnali kórházi ellátásra. Az első felmérések szerint százezreknek kellett elhagyniuk otthonukat, mert az összedőlt vagy veszélyessé vált. Az Albán Vöröskereszt és az Osztrák Vöröskereszt is részt vesz az életmentési munkálatokban, valamint megkezdték a segélyezési feladatok és helyreállítási munkák tervezését.

Hogyan segítünk?

A Magyar Vöröskereszt, gyűjtést hirdet az Albániát sújtó földrengés érintettjeinek megsegítésére. Az adományokat a humanitárius szervezet a mentési munkálatokra és a lakosság ellátására, valamint a hosszútávú helyreállítás támogatására fordítja.

A kampányról

Az összegyűjtött anyagi adományokat az Albán Vöröskeresztnek juttatjuk el.

Galéria

The activities of the Italian Red Cross during the Central Italy earthquake.

The activities of the Italian Red Cross during the Central Italy earthquake.

Kedves Adományozó!

Az “Albán földrengés károsultjainak támogatása” adománygyűjtés 2020. január 31-én 12:00-kor lezárult!

  • FELAJÁNLÁSOK
  • 499.289 Ft
  • CÉL
  • 1.000.000 Ft
  • TÁMOGATÓK
  • 93 fő